Vvoldenzaal2012-2013.jouwweb.nl
VV Oldenzaal seizoen 2012-2013 » promotie-degradatieregeling

promotie-degradatieregeling

6.17.2 Standaardklassen zondagvoetbal

1e klasse E

 De kampioenen promoveren naar de hoofdklasse zondagvoetbal.

 De 3 periodekampioenen van de 1e klasse E (organisatie Oost) spelen volgens een hiervoor vastgesteld schema samen met de periodekampioen van de 1e klasse F (organisatie Noord) en de nummers 11 en 12 van de hoofdklasse C promotie-/degradatiewedstrijden voor 2 plaatsen in de hoofdklasse van het zondagvoetbal. Zie hiervoor de rubrieken elders in dit Bewaarnummer.

 De nummers 11 en 12 van de 1e klasse E spelen volgens een hiervoor vastgesteld schema samen met de periodekampioenen van de 2e klasse I en J promotie-/degradatiewedstrijden voor 2 plaatsen in de 1e klasse van het zondagvoetbal. Zie hiervoor de rubrieken elders in dit Bewaarnummer.

 De nummers 13 en 14 degraderen naar de 2e klasse zondagvoetbal.

 

2e klasse I en J

 De kampioenen promoveren naar de 1e klasse van het zondagvoetbal.

 De periodekampioenen van de 2e klasse I en J spelen volgens een hiervoor vastgesteld schema samen met de nummers 11 en 12 van de 1e klasse E promotie-/degradatiewedstrijden voor 2 plaatsen in de 1e klasse van het zondagvoetbal. Zie hiervoor de rubrieken elders in dit Bewaarnummer.

#1.0 | Bewaarnummer veldvoetbal landelijke informatie + districtsinformatie Oost 2012/‟13 142

 De nummers 11 en 12 van de 2e klasse I en J spelen volgens een hiervoor vastgesteld schema samen met de periodekampioenen van de 3e klasse A t/m D promotie-/degradatiewedstrijden voor 4 plaatsen in de 2e klasse van het zondagvoetbal. Zie hiervoor de rubrieken elders in dit Bewaarnummer.

 De nummers 13 en 14 degraderen naar naar de 3e klasse zondagvoetbal.

 

3e klasse A t/m D

 De kampioenen promoveren naar de 2e klasse van het zondagvoetbal.

 De periodekampioenen van de 3e klasse A t/m D spelen volgens een hiervoor vastgesteld schema samen met de nummers 11 en 12 van de 2e klasse I en J promotie-/degradatiewedstrijden voor 4 plaatsen in de 2e klasse van het zondagvoetbal. Zie hiervoor de rubrieken elders in dit Bewaarnummer.

 De nummers 10 van de 3e klasse A tot en met D spelen samen met de periodekampioenen van de 4e klasse A tot en met H promotie-/degradatiewedstrijden voor 4 plaatsen in de 3e klasse van het zondagvoetbal. Zie hierovor de rubrieken in het Bewaarnummer.

 De nummers 11 en 12 degraderen naar de 4e klasse zondagvoetbal.

 

4e klasse A t/m H

 De kampioenen en de nummers 2 promoveren naar de 3e klasse van het zondagvoetbal.

 De periodekampioenen van de 4e klasse A t/m H spelen volgens een hiervoor vastgesteld schema samen met de nummers 10 van de 3e klasse A t/m D promotie-/degradatiewedstrijden voor 4 plaatsen in de 3e klasse van het zondagvoetbal. Zie hiervoor de rubrieken elders in dit Bewaarnummer.

 De nummers 11 van de 4e klasse A t/m H spelen volgens een hiervoor vastgesteld schema samen met de periodekampioenen van de 5e klasse A t/m H promotie-/degradatiewedstrijden voor 16 plaatsen in de 4e klasse van het zondagvoetbal. Zie hiervoor de rubrieken elders in dit Bewaarnummer.

 De nummers 12 degraderen naar de 5e klasse zondagvoetbal.

 

5e klasse A t/m H

 De nummers 1 tot en met 3 promoveren naar de 4e klasse van het zondagvoetbal.

 De periodekampioenen van de 5e klasse A t/m H spelen volgens een hiervoor vastgesteld schema samen met de nummers 11 van de 4e klassen A t/m H promotie-/degradatiewedstrijden voor 16 plaatsen in de 4e klasse zondagvoetbal. Zie hiervoor de rubrieken elders in dit Bewaarnummer.

 

In verband met de opheffing van de 6e klasse zal geen degradatie plaatsvinden.

6e klasse A t/m E

Met ingang van het seizoen 2013/‟14 zal er geen sprake meer zijn van een 6e klasse. Dit betekent dat deze klasse gedurende het seizoen 2012/‟13 geen promotieregeling kent. Alle teams die uitkomen in deze klasse zullen in het seizoen 2013/‟14 uitkomen in de 5e klasse.